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venerdì 18 luglio 2014

Hair masks for all type of Hair

Hey Girls!
I've got three nice HairMask Recipes, will work for every type of hair and color!
This will help to shine your locks!
For Brunette :
Half cup of cocoa powder
Half cup plain yogurt
1 teasp of honey
1 teasp of apple cider vinegar

How to proceed :

Mix the ingredients together until forming a paste.
Shampoo your hair as you normally do, rinse, and apply the mask.

Keep it on for 2/3 minutes.
Rinse again and it's done.
Now you can proceed using other products.

For Blonde Hair.
1 lemon
1 raw potato
Half cup of chamomile tea
, at a warm temperature . (Not too hot!).

How to proceed :

Squeeze the lemon juice and blend it with the potato .
Add the chamomile tea and stir.
Apply the mask , after your normal shampoo.
Cover your head with a plastic wrap and heat it with a hair dryer for 2/3 minutes.
Rinse to remove completely the product.
Redhead:
3 carrots
2 tablesp. honey
3 tablesp. yogurt

Half cup of cranberries
How to Proceed :
Chop the carrots and blend them with yogurt, honey and cranberries.
Apply it after shampoo , keep it for 1/2 minutes and rinse it .



3 ricette per una maschera fatta in casa!
Ricetta per i capelli Scuri :
1/2 tazza di cacao amaro
1/2 tazza di yogurt magro
1 cucchiaino di miele
1 cucchiaino di Aceto di Mele

Dopo il normale shampoo, applicare il composto e mantenerlo per 2/3 prima di risciacquare.


Capelli Biondi
:

1 Limone
1 Patata
1/2 tazza di camomilla, temperatura ambiente

Procedimento :
Spremere il limone ed frullare il succo insieme alla patata.
Aggiungere la camomilla all impasto.
Dopo aver fatto lo shampoo , Applicare la maschera, coprite i capelli con una pellicola e asciugateli per 2/3 minuti.
Risciacquare per rimuovere il resto del prodotto.

Capelli Rossi

3 Carote
2 cucchiai di Miele
3 cucchiai di Yogurt
Mezza tazza mirtilli

Procedimento :

Tagliare a rondelle le carote e frullarle insieme agli altri ingredienti.
Dopo aver sciacquato i capelli dallo shampoo, applicare la maschera e risciacquare dopo 1/2 minuti.

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